انتظار من از خودم و از جوان هایمان و از ملتمان و از نخبگان این است که در فکر ایجاد تحول در بخشهایی که نیاز هست باشند. امام خامنه ای(مدظله العالی) لزوم ایجاد تحول در بخشهای مختلف را می توانیم به نوعی یک پیش نیاز اساسی جهت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب به حساب آوریم. […]

انتظار من از خودم و از جوان هایمان و از ملتمان و از نخبگان این است که در فکر ایجاد تحول در بخشهایی که نیاز هست باشند. امام خامنه ای(مدظله العالی)

لزوم ایجاد تحول در بخشهای مختلف را می توانیم به نوعی یک پیش نیاز اساسی جهت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب به حساب آوریم. هدف غایی اعلام شده در بیانیه گام دوم ایجاد تمدن نوین اسلامی مطرح گردیده است. پس بخشهایی که می توانند در به سرانجام رساندن این هدف مقدس ایفای نقش موثر نمایند می بایست با ایجاد تحول منطبق بر آن بیانیه حرکت پر شتاب خود را سامان بخشند.

نیروی مقاومت بسیج و مشخصا پایگاههای بسیج به معنای واقعی کلمه با توجه به گستردگی و در برگیرندگی طیف وسیعی از آحاد جامعه می توانند پرچم داران حرکت ملت به سمت ایجاد تمدن نوین اسلامی باشند. تحول در راستای ایجاد انگیزه مظاعف ، لزوم انکار ناپذیر نیروهای فعال در بدنه بسیج می باشد. تحول در تبیین ایفای نقش موثر بسیجیان در ساخت آینده روشن جهانی از اولویت هاست که می بایست دستور کار اول هیات های اندیشه ورز بسیج قرار گیرد.

برای بسیجی فعال در یک پایگاه لازم است مشخصا ترسیم گردد که فعالیت امروز او در جغرافیای محله و یا منطقه جهت خدمت رسانی و انجام ماموریت های محوله تمرینی است تا انشاالله بتواند در آینده نه چندان دور همین انجام الگوی موفق را در سطح حتی فراتر از کشور پیاده سازی نماید. باور داشتن و یا به باور رساندن بسیجی به این نکته که او می تواند نقش زمینه ساز و موثر در ایجاد تمدن نوین اسلامی را با فعالیت های خالصانه خویش در جغرافیای پایگاه آغاز نماید انگیزه مضاعف را برای او جهت هر چه بهتر انجام دادن مسولیت ها به ارمغان خواهد آورد. پشتوانه فکری قوی همراه با این موضوع همان پایه های نظری معمار بزرگ انقلاب، امام راحل بزرگوار برگرفته از شرح آیات قرآن می باشد که نقش و منزلت و جایگاه بسیج و بسیجیان را در تحقق عدالت جهانی و حکومت مهدوی وعده و مشخص نموده است .

نویسنده: سعید فاضل