سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل از کشف، توقیف و امحای بیش از ۱۴ هزار لیتر گلاب و عرقیات گیاهی مشکوک و تاریخگذشته در یکی از کارگاههای تهیه مواد غذایی این شهرستان خبر داد.
به گزارش افق نو آران و بیدگل؛ دکتر فرشته سعدآبادی سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با اشاره به اجرای طرح نظارتی کارشناسان واحد بهداشت محیط گفت: در بازرسیهای انجامگرفته از واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان، حدود ۱۴ تن انواع گلاب و عرقیات گیاهی تاریخگذشته در یکی از کارگاههای فعال شناسایی، توقیف و برای بررسی و اقدام قانونی به مراجع ذیصلاح معرفی شد.
وی افزود: پس از تشکیل پرونده تخلف و ارجاع امر به مرجع قضایی، حدود ۱۰ هزار لیتر از انواع عرقیات تاریخگذشته معدوم گردید و تشریفات قانونی مربوط به حدود ۴ تن گلاب توقیفی نیز پس از دریافت نتایج آزمایشگاهی و صدور دستور مقام قضایی انجام خواهد شد.
سعدآبادی با تأکید بر نقش نظارت مستمر و حضور فعال بازرسان بهداشت محیط در حفظ سلامت عمومی جامعه، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، موضوع را بهصورت شبانهروزی از طریق سامانه ۱۹۰ فوریتهای سلامت محیط و کار گزارش دهند.


Thursday, 13 November , 2025