به گزارش افق نو آران و بیدگل؛ رئیس شورای اسلامی شهر آران و بیدگل ایجاد منطقه اقتصادی کاشان و آران و را از دستاوردهای قطب صنعت نساجی بیان کرد و گفت: این در حالی است که فقط در همین بخش طبق آمار منتشره حدود ۷۰ درصد از تولید فرش ماشینی کشور به شهرستان کاشان و […]

به گزارش افق نو آران و بیدگل؛ رئیس شورای اسلامی شهر آران و بیدگل ایجاد منطقه اقتصادی کاشان و آران و را از دستاوردهای قطب صنعت نساجی بیان کرد و گفت: این در حالی است که فقط در همین بخش طبق آمار منتشره حدود ۷۰ درصد از تولید فرش ماشینی کشور به شهرستان کاشان و آران و بیدگل تعلق دارد.

پرچمداری ۲ هزار واحد صنعتی منطقه کاشان و آران و بیدگل در کشور

حسین ناظمی، رئیس شورای اسلامی شهر آران و بیدگل، اظهار داشت: وجود مراکز علمی، تحقیقاتی و صنعتی مختلف نشان از بلوغ و رسیدن به پایلوت «دولت‌شهر» را در این منطقه عیان می‌کند.

وی افزود: بخش صنعت و معدن کاشان و آران و بیدگل سهم بزرگی از سرمایه‌گذاری اقتصادی استان اصفهان و کشور را به خود اختصاص داده به‌طوری که در حال حاضر بالغ بر ۲ هزار واحد صنعتی در این منطقه پرچم‌دار چراغ صنعتی استان و کشور محسوب می‌شود.

ناظمی افزود: در بخش صنعت وجود صنایعی همچون ریسندگی، پارچه، چینی‌سازی، سایت مدرن خودروسازی، کاشی‌سازی، ملامین‌سازی، تولید لوله‌های چدنی، تولید میلگرد و تولید ورق‌های گالوانیزه از جمله مشاغل پر رونق در این منطقه است.

تجربه اشتغال ۱۰۲ درصدی و مهاجرپذیری اشتغال در منطقه کاشان و آران و بیدگل

رئیس شورای اسلامی شهر آران و بیدگل به تجربه اشتغال ۱۰۲ درصدی در این منطقه اشاره کرد و گفت: ازاین‌رو کاشان و آران و بیدگل منطقه‌ای مهاجرپذیر از استان‌های دیگر به لحاظ اشتغال محسوب می‌شوند.

ناظمی متذکر شد: شرایط سخت اقتصادی کشور، بیانگر این اصل حیاتی است که منطقه فرهنگی کاشان در مرکز ایران اسلامی، بازیگر و مولد سهم عمده‌ای از اشتغال و درآمد کشور به‌حساب می‌آید. از این‌ حیث این منطقه جزو معدود مناطقی در کشور است که بار افزوده بر گردن دولت محسوب نمی‌شود و این فرصت پایدار می‌تواند به سودآوری نیز منجر شود.

وی با بیان اینکه مناطق صنعتی رسالت‌دار اشتغال، سودآوری و سایر موارد برای کشور هستند، افزود: می‌طلبد رویه قطعی‌های مکرر برق در این مناطق، با تأمل و برنامه‌ریزی ویژه‌ای از سوی دولتمردان شکل گیرد.

خسارت‌های جبران‌ناپذیر برق به اقتصاد کاشان

ناظمی ادامه داد: با عنایت ظرفیت‌هایی از فضاهای صنعتی منطقه کاشان و آران و بیدگل، امروزه بحث ناترازی حامل‌های انرژی و به‌تبع آن قطعی‌های مکرر برق، خسارت‌های جبران‌ناپذیری را نه‌تنها به این منطقه، بلکه به منابع ارزآوری و اشتغال کشور وارد می‌کند.

وی در بحث «عدالت اجتماعی» که منظور از آن تخصیص «منصفانه» منابع در یک جامعه است، عنوان کرد: عدالت اجتماعی یعنی طراحی و اجرای نظام حقوقی به‌گونه‌ای که هر کس به حق عقلانی‌اش برسد.

ناظمی خاطرنشان کرد: از این منظر «ناترازی حامل‌های انرژی» باید با درنظرگرفتن مؤلفه‌هایی نظیر صنعت، اشتغال، بهداشت و درمان، گردشگری سهم مناطق مختلف شود.

رئیس شورای اسلامی شهر آران و بیدگل با اشاره به اینکه قطعی برق ۲ساعته در برخی از نقاط کشور کمترین آسیب و در برخی از نقاط کشور بیشترین ضررها را به چرخه اقتصادی کشور وارد می‌کند، گفت: این نکته‌ای بسیار کلیدی است که هرگز نباید دور از ذهن و چشم برنامه‌ریزان قرار گیرد.