به گزارش افق نو آران و بیدگل؛ زردک که همان هویج ایرانی است، به شیوه‌های رایج قدیم در شهرستان آران و بیدگل کشت می‌شود و این روز‌ها فصل برداشت این گیاه مغذی و پرفایده است. زردک سالیان متمادی است که در آران و بیدگل کشت می‌شود. زردک حاوی آنتی اکسیدان و پتاسیم و سایر مواد […]

به گزارش افق نو آران و بیدگل؛ زردک که همان هویج ایرانی است، به شیوه‌های رایج قدیم در شهرستان آران و بیدگل کشت می‌شود و این روز‌ها فصل برداشت این گیاه مغذی و پرفایده است.

زردک سالیان متمادی است که در آران و بیدگل کشت می‌شود.

زردک حاوی آنتی اکسیدان و پتاسیم و سایر مواد مغذی است که یکی از فواید زردک، کمک به کاهش کلسترول خون است و از آن مانند هویج برای پخت مربا و … نیز استفاده می‌شود.

برداشت زردک هر سال در فصل زمستان در آران و بیدگل آغاز می‌شود، دانش کشت و برداشت زردک آران و بیدگل در فهرست آثار ملی ناملموس کشور ثبت شده است.