به گزارش افق نو آران و بیدگل؛ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل از راه اندازی نمایشگاه بزرگ کتاب و محصولات فرهنگی در این شهرستان خبر داد. روح الله قربانی گفت: در آخرین روز از هفته کتاب و کتابخوانی، نمایشگاه بزرگ کتاب با حضور حجت الاسلام علیرضا فرهنگ امام جمعه و رئیس […]
به گزارش افق نو آران و بیدگل؛ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل از راه اندازی نمایشگاه بزرگ کتاب و محصولات فرهنگی در این شهرستان خبر داد.
روح الله قربانی گفت: در آخرین روز از هفته کتاب و کتابخوانی، نمایشگاه بزرگ کتاب با حضور حجت الاسلام علیرضا فرهنگ امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی آران و بیدگل، روسای ادارات، اصحاب رسانه و علاقه مندان به حوزه کتاب و کتاب خوانی در آران و بیدگل گشایش یافت.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آران و بیدگل افزود: این نمایشگاه در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی با بیش از ۴ هزار عنوان کتاب در قالب ۱۳ هزار جلد، با وسعت ۸۰۰ متر در موضوعات دفاع مقدس، مذهبی، روانشناسی، فلسفه، ادبیات، کودک و نوجوان و… راه اندازی شده است.
قربانی ادامه داد: دو بخش تخصصی کودک و نوجوان با بیش از ۱۵۰۰ عنوان کتاب و بخش دفاع مقدس با بیش از یک هزار عنوان کتاب در این نمایشگاه تدارک دیده شده است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی آران و بیدگل با تأکید بر اینکه نمایشگاه کتاب از عواملی است که می تواند بر رونق کتاب و کتابخوانی مؤثر باشد افزود: تمامی کتاب های این نمایشگاه با ۲۰ تا ۵۰ درصد تخفیف عرضه شده است.
قربانی خاطر نشان کرد: این نمایشگاه تا ۲۰ آذر هر روز از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب در سالن نمایشگاهی این اداره واقع در آران و بیدگل، بلوار آیت الله عاملی(ره)، خیابان ارشاد دائر است.
همچنین حجت الاسلام علیرضا فرهنگ در حاشیه افتتاح نمایشگاه کتاب آران و بیدگل گفت: یکی از برکاتی که می تواند در سبد کالایی خانواده قرار بگیرد کتاب است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی آران و بیدگل در خصوص چرایی عدم تحقق این مهم گفت: علت عمده، این است که هنوز اهمیت کتاب و کتابخوانی به درستی برای مردم جامعه تبیین نشده است. نخستین راه ترویج کتاب و کتابخوانی تبیین اهمیت موضوع مطالعه، تفکر و علم اندوزی است.
هنر؛ موثرترین ابزار در ترویج فرهنگ کتابخوانی / نگاه ما به مقوله کتاب باید کمی تغییر کند
حجت الاسلام فرهنگ ادامه داد: یکی دیگر از راه های ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی این است که کتاب خوب در معرض دید عموم مردم قرار گیرد، البته این کار باید هدفمند باشد یعنی کتاب های مفید و مورد نیاز مردم در معرض دید قرار گیرد.
امام جمعه آران و بیدگل با تاکید بر اینکه نگاه ما به مقوله کتاب باید کمی تغییر کند. ما فضاهای بسیار خوبی در جامعه داریم که باید از آن استفاده شود. مساجد، حسینیه ها و مراکز فرهنگی مذهبی می تواند از فضاهای مهم برای ترویج فرهنگ مطالعه باشد.
فرهنگ، استفاده از زبان هنر برای گسترش کتاب و کتابخوانی را مهم خواند و گفت: هنر موثرترین ابزار در ترویج فرهنگ کتابخوانی است و فرهنگ مطالعه باید در قالب هنر تبیین شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی آران و بیدگل تصریح کرد: کتاب وسیله ای قابل استناد برای دانایی، علم آموزی و کشف مجهولات است و هیچ چیز جای کتاب را نمی گیرد؛ چون کتاب یک رفیق همراه است.
حجت الاسلام فرهنگ با بیان اینکه در حوزه کتاب و کتابخوانی نیازمند شرایط مطلوب تری در سطح جامعه هستیم گفت: ترویج کتاب و کتابخوانی باید از اولویت های مسئولان باشد و از کارمندان مجموعه خود شروع کنند و فضیلت کتابخوانی را به پویشی فراگیر تبدیل کنند و سپس از ابزار مختلف برای ترویج این فرهنگ استفاده کنند.
Friday, 23 May , 2025